AstroSafari UK

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Chat  Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Cruise control :(

 
Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Discussion Forums] >> Van Maintenance Forums >> Drivetrain/Transmission >> Cruise control :( Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Cruise control :( - 30/7/2014 12:02:29   
smit

 

Posts: 157
Score: 0
Joined: 26/1/2012
Status: offline
My cruise control seems to only stay on for a few seconds and then stops working, I think it's since the engine cover was off for work so wondering if anyone knows where I should look for problem?

1994 Astro Starcraft.
Post #: 1
RE: Cruise control :( - 30/7/2014 12:32:43   
orange

 

Posts: 1329
Score: 63
Joined: 15/2/2009
Status: offline
The 94 van has a vacuum operated servo that works the throttle cable, although this servo is electrically controlled as it was working ok before work on the engine my best guess would be one of the vacuum hoses which feeds it has been pulled off or somewhere. I would check all your small vacuum hoses around the engine bay, On later vans the heater blower direction is controlled via vacuum and if the pipe comes off it defaults to the defrost position, I am not sure if its the same on a 94 but see if the blower is working on the face and foot positions.

(in reply to smit)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [Discussion Forums] >> Van Maintenance Forums >> Drivetrain/Transmission >> Cruise control :( Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts





0.000